Nieuws

Bezoek LES 2.0 op de Onderwijs en ICT beurs - Op 25 & 26 januari Jaarbeurs Utrecht

Onderwijs en ICT beurs

Van 25 januari t/m 26 januari 2012 wordt de vakbeurs Onderwijs en ICT gehouden. Hier kunt u de nieuwste ICT trends in het onderwijs vinden. Ook LES 2.0 is aanwezig met zijn collectie die wordt ontsloten via VO-content. Wilt u een demonstratie op maat of heeft u specifieke vragen over onze collectie? Vanuit de stand van Stichting VO-content staan wij u graag te woord. U vindt ons in stand 09.B016 op het beursplein.

 

Openingstijden:

  • woensdag 25 januari van 10.00u tot 17.00u
  • donderdag 26 januari van 10.00u tot 17.00u

 

Locatie:

Jaarbeurs Utrecht

 

Daarnaast zijn er verschillende presentaties en lezingen te bezoeken, geheel gericht op de stercollecties van VO-content waaronder LES 2.0.

 

Programma:

  • 26 januari 2012, 10.30-11.20 uur, Julianazaal 1

VO-content, digitaal leermateriaal voor het VO - Keynote door Hans Reiber, voorzitter VO-content. Hans Reiber zal ingaan op de consequenties van VO-content voor de leermaterialenmarkt, op de inbedding van VO-content in het leermiddelenbeleid van scholen en op de consequenties van het gebruik van open digitaal leermateriaal voor de schoolorganisatie.

 

  • 26 januari 2012, 11.30-12.20 uur, Foyer

Digitaal leermateriaal, werken met stercollecties van VO-content. Lezing door Linda le Grand, projectmanager VO-content. Linda le Grand zal toelichten hoe docenten stercollecties van VO-content een plaats kunnen geven in de les, hoe ze onderdelen van stercollecties kunnen vervangen en hoe ze stercollecties kunnen verbinden met ander leermateriaal.

 

  • 26 januari 2012, 13.30-16.30 uur, Julianazaal 2 en het Julianarestaurant

Uitgebreide presentaties van stercollecties VO-content tijdens de ledenconferentie. De ledenconferentie, die exclusief is voor leden van VO-content, zal in hoge mate besteed worden aan uitgebreide presentaties van de stercollecties van VO-content. LES 2.0 zal hier een workshop verzorgen over het gebruik en toepassing van de stercollectie in het onderwijs.

 

Kijk hier voor meer informatie over inschrijving en het uitgebreide programma.

Kijk hier voor meer informatie over de vakbeurs Onderwijs & ICT.